Seminare


2021-2022

Seminar 04.03.2022- Ordin, agenda seminarului
Seminar 23.11.2021- Agenda seminarului


2018-2019

  • Seminar practic cu cadrele didactice care predau disciplina matematică din instituțiile de învățământ din raion cu subiectul: ”Utilizarea TIC în desfășurarea procesului educațional la matematică”

„Tehnologia este arta de a transforma știința în ceva practic.”
Marcio Barrios


         În acest context, în conformitate cu Planul de activitate a DGE Fălești pentru anul de studii 2018-2019 și a Planului de activitate al DMCFPC, în scopul asigurării calității în educație, la data de 02 aprilie 2019, în incinta IPLT „Mihai Eminescu”, specialistul principal DMCFPC, DGE Fălești, Inga Bînzari a organizat un seminar practic cu cadrele didactice ce predau disciplina matematică, din instituțiile de învățământ din raion cu subiectul „Utilizarea TIC în desfășurarea procesului educațional la matematică”.
        Seminarul a demarat conform unei agende de lucru unde au fost implicați mai mulți moderatori.
        Cu un cuvânt de salut în cadrul seminarului a venit doamna Silvia Matasî, șef DGE Fălești, care a vorbit despre rolul profesorului de matematică în formarea elevului de azi.
        Activitatea practică a seminarului a fost susținută de către profesorii de matematică din liceu, care împreună cu cadrele didactice din raion, au realizat diverse activități de aplicare a Softului Educațional Geogebra, a programei AGHRapher, a aplicației Hot Potatoes în procesul educațional. Iar spre final s-a creat un BLOG al profesorilor de matematică din raion, inițiatorul căruia este Munteanu Aliona, profesoară de matematică și informatică, IPLT „Mihai Eminescu”.
Aptitudinile dobândite în cadrul seminarului de către cadrele didactice și utilizate în cadrul orelor de matematică vor ajuta elevii să evolueze cu success în domeniul matematicii.

3 comentarii:

  1. Mulţumesc, stimate Colege, pentru implicare în buna desfăşurare a seminarlui, pentru faptul că aţi împărtăşit din bogata d-stră experienţă!Succese în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumim pentru seminar.A fost foarte productiv.

    RăspundețiȘtergere